Fantàstic vespre literari

Enguany el XI Certamen Literari Montserrat Miró ha estat dedicat a la nostra estimada Maite Mòdol, antiga alumna de l’escola i membre activa de l’associació d’antics alumnes, pintora i poetessa, però per damunt de tot, entranyable persona que ha deixat una petjada inesborrable.

Tot i fer un fred que ens ha calat fins al moll de l’os, hem viscut una nit càlida, plena de sensacions meravelloses, de retrobament i d’emocions.

L’acte, celebrat al pati de l’escola amb una bona presència de públic de totes les edats, s’ha iniciat amb l’actuació dels nebots de la Maite, la Laia i el Quim, que han llegit i musicat poemes de la Maite. A continuació companys i amics han llegit diferents escrits en record de l’homenatjada, s’ha procedit al lliurament de premis i hem pogut gaudir d’un recital memorable d’en Roc Casagran, mestre de l’escola, idel music Cesk Freixas, un tàndem que recordarem durant molt de temps.

guanyador

Ha estat una nit, com dèiem, de retrobament i reconciliació amb una part intensa de la nostra vida que ens ha fet pujar el llistó per properes edicions, en les que esperem poder comptar amb tots vosaltres.

Des de l’associació d’antics alumnes de l’escola Sant Nicolau, volem agraïr a tothom que aquest fantàstic acte hagi sigut possible.

Leave a comment