XII Certamen Literari – lliurament de premis

Aquest any és realment per a nosaltres una gran satisfacció poder comptar amb quatre dels cinc poetes que formen  “Papers de Versàlia”: Marcel Ayats, Josep Gerona, Esteban Martínez i Josep Mº Ripoll.

Juntament amb Quilo Martínez i amb la col·laboració esporàdica d’altres poetes, treballen des de l’any 2001 en diferents iniciatives per promoure la creació poètica i la seva difusió.

Cada un dels seus components tenen una poètica pròpia, i fruit d’aquesta varietat i riquesa van estar editant trimestralment fins l’any 2010 les anomenades plaquetes que repartien gratuïtament en les seves actuacions .

Actualment tenen obertes tres publicacions: Zona Blanca, La Galeria i els Quaderns de Versàlia.

Podeu trobar més informació al seu web:

http://www.papersdeversalia.com

Aquest grup manté una estreta relació amb el món de l’art i son molts els artistes plàstics i músics que han col·laborat amb la seva tasca de difusió de la poesia.

L’escola Sant Nicolau està vinculada al Conservatori del Liceu, d’aquesta manera els alumnes adquireixen les competències per a la pràctica d’instruments musicals.

Seguint la línia cultural que es vol transmetre al Certamen, durant l’acte d’entrega de premis, alumnes de l’escola de Música de l’Agrupació Pedagògica Sant Nicolau dirigits pell Francesc Membrives i la Gemma Blanco compartiran escenari amb els poetes tot interpretant diferents peces musicals.

Us hi esperem a tots.

Dimarts, 24 de març de 2015 a 2/4 de 8 del vespre a l’Escola Sant Nicolau

 

 

Leave a comment