2a trobada d’Antics Alumnes de Sant Nicolau

Benvolgut amic,

A l’associació d’Antics Alumnes de Sant Nicolau estem preparant el 2n Dia dels Antics Alumnes; al pati de l’escola, volem organitzar un Business Showroom, una mena d’aparador on pugueu presentar les vostres empreses, iniciatives, hobbies, interessos, etc.

Es tracta de facilitar un punt de trobada professional per a antics alumnes de l’escola, on tots puguem intercanviar experiències laborals i presentar iniciatives, tant les ja consolidades com les més recents i/o innovadores.

La data prevista és el 30 de maig, divendres a la tarda.

Pensem en tots aquells Antics Alumnes amb negoci propi o els del sector dels professionals liberals, els empresaris, industrials, artistes, artesans, voluntaris… En definitiva, pensem en tots els antics alumnes actius laboralment parlant que vulguin promocionar i donar a conèixer la seva activitat en una trobada singular a l’escola.

Només cal omplir un full d’inscripció que tenim penjat al següent enllaç.

https://docs.google.com/forms/d/1pcWbtjYRNF_s4qZnysvcTgEsqm-FUQ8CgJigzQFsT9s/viewform

L‘escola proporcionarà a cada inscrit una taula i dues cadires per fer una mica de paradeta i ambient al pati, esperant tenir força visitants i poder ajudar-vos a fer contactes amb altres professionals i possibles interessats en la vostra activitat.

També volem programar tallers, xerrades, demostracions de producte, classes pràctiques, demostracions de cuina… així és que si creus que pots oferir alguna activitat interessant per mostrar, no dubtis a apuntar-te.

Ens sembla que, en aquests moments, potenciar contactes i crear una xarxa laboral feta a partir d’un nexe comú potent com és l’escola, pot ser una altra manera de donar continuïtat als valors d’identitat de Sant Nicolau i a les relacions d’amistat fetes en uns moments crucials de les nostres vides.

Segur que entre tots farem que sigui un dia molt especial!!

 

Montserrat Argemí
Tere Casas
Marta Masoliver
Maria Güell
Carina Colomer
Mireia Duran
Trini Rodriguez

Associació d’Antics Alumnes Sant Nicolau

 

Sabadell, març 2014

mail 2a trobada-1

Leave a comment