Sant Nicolau acull la trobada dels seus antics alumnes

  • Els Antics Alumnes de Sant Nicolau preparen el 2n Business Showroom
  • La trobada és una mostra d’iniciatives laborals oberta al públic
  • La mostra incorpora un programa d’activitats la tarda del 5 de juny

Descarrega’t el programa complet de la tarda del 5 de juny

L’associació d’Antics Alumnes de Sant Nicolau organitza, per al divendres 5 de juny el segon Business Showroom, una mostra d’iniciatives laborals dels Antics Alumnes de l’escola de Sabadell.

“Volem que la Trobada d’Antics Alumnes serveixi per fer d’aparador dels projectes de companys d’escola” explica la Montserrat Argemí, presidenta de l’Associació. “Hi haurà mostra de diverses empreses relacionades amb les noves tecnologies, l’artesania, la salut, moda, etc.”

Activitats infantils i música com a novetat

Aquest any la novetat ve de la mà del programa d’activitats que ha elaborat l’Associació, per tal de captar el màxim de visitants possibles, tant Antics Alumnes com no.

La jornada l’encetarà en Pau Tarruell, amb un espectacle d’animació infantil de música i contes. Després hi haurà una demostració d’arts marcials a càrrec de Mercè Montserrat i les seves alumnes i finalment hi un concert de música revival a càrrec del grup The Polarodis.

Les empreses participants s’aniran anunciant al blog i a la pàgina Facebook de l’Associació, de moment ja compten amb una desena de participants.

Dia: 5 de juny de 2015-05-26
Lloc: al pati de l’Escola Sant Nicolau
Carrer Jardí, 72
Hora: de 17:15 a 20:00

Éts expositor? voldries ser-ho?

visita els següents enllaços:

 

Leave a comment